Cerenimmmmm E bebekte satılan kiraz çekirdekli gaz giderici kemeri kullanan var mı faydasını gördünüz mü bebeğim 34 günlük
Asllihhan Cerenimmmmm kemeri bilmiyorum. kiraz çekirdeği alıp ısıtıyorlar bir torbaya koyup hafif ılıyınca karnına koyuyorlar, baya etkisini gören anneleri biliyorum.
Deefne Cerenimmmmm Kemer değil ama torba şeklinde olanı almıştık sadece sıcak olsun diye ayaklarına yatağının içine koyuyorduk bir nevi sıcak su torbası mantığıyla kullandık biz
Egeanul Cerenimmmmm maksat çekirdeklerin daha uzun süre ısıda kalıp karnı rahatlatması. Isı önemli burda. Ben aldım kullandım karnını belini sıcak tutmak için güzeldi
Sincappp Ben aldım ama pek göremedim faydasını. Ama kullanan başka bir tanıdığım memnundu. Bence bu bebekten bebeğe değişiyor.
Dyg1dyg Bende var kıraz cekırdeklerınden degıl de sıcaklıgın faydası oluyo bırde mıkro dalgada hemen ısınıo o yonden ıyı. Gobegıne sıcak bıseyler koyabılırsn
Madam Cerenimmmmm bizde işe yaramıştı gece çok kriz anlarında hemen rahatlatıyordu ben tavada ısıtıyordum yeniden uykuya dalıyordu sıcağıyla beraber