esleminannesi2 Kızlar kızıma ilk adım ayakkabısı olarak vicco almak istiyorum orijinal olarak hangi sitede bulabilirim
Dem esleminannesi2 vicco kendi sitesi var eğer bakıp almak isterseniz İstanbul içinde mağazaları da var 🥰
161525 esleminannesi2 kaynım bize özdilek avmden almıştı lavicert rengi çok hoşuma gitmişti iple çekiyorum
161525 esleminannesi2 orijinal ürün barkodunu tek tek okutun kutu barkodu da dahil orijinallik sorgusu yapın ben sonra yapmıştım
esleminannesi2 Giraysmom20 Soe Yamanikomm Ztoros 161525 Dem kızlar çok teşekkür ederim riske atmayıp kendi sitesinden sipariş verdim ☺️
Ztoros esleminannesi2 vicconun da mi çakmasını yapmışlar😂 ben hep trendyoldan hepsiburadadan falan almistim
Yamanikomm esleminannesi2 ben gecen sene bebehim dogmadan civilden almistim ama ayagina buyuk geldi simdide trendyoldan aldim kutulu faturali geldi bana
Soe esleminannesi2 vicco o kadar pahalı bir marka olmadığından çakmasını yapacaklarını sanmam. Ben ceyodan almıştım vicco satıyorlardı tesadüfen görüp aldım
Giraysmom20 esleminannesi2 Vicconun kendi internet sitesinden yada trendyolda direk vicco yine kendisi satıcı olarak var oradan alabilirsiniz