kubra17- Merhaba anneler ; kızım 1,5 buçuk yaşında küçük bi balon parçası yuttu o an alamadım saniye sürdü hastaneye gitmedim ama önemli bişey olur mu kakadan çıkar Mı
Bisracinarkartal kubra17- geçen bayanın birinin çocuğu toka yutmustu çıtçıtlı hemde kakasindan çıkmıştı 🤪🤭🤭 herhalde balon da cikarrr
Feyzmomm kubra17- Allah affetsin 13 Su balonu yutmuştu 🤦🏻♀️ rengarenk kakasında çıktılar Şükür bağırsakları attı ameliyatlık olabilirdi. O kadar Küçük parçayı hertülü çıkarır merak etme
Solocann kubra17- başıma gelmedi ama her ihtimale karşı götürmeniz gerekiyor bence yani kakadan çıkana kadar kafamda 40 senaryo kurarım bir yerde okumuştum böyle şeyler mideye ve ciğere yapışabilir bence doktora götürün bir filmini çekin :(
2halime kubra17- sakız tutmakta kötü derlerdi balon sakız gibi bişey yapışma olasılığı var siz bı gösterin bence
esleminannesi2 kubra17- valla dün balon patlamış parçası yok yuttu mu bilmiyorum bugün kakasına baktım bir şey çıkmadı
Noname21 kubra17- balon ciğere yapisabilir siz 112 yi arayın oranın doktoru ile görüşün. O size en sağlıklı bilgiyi verir
NotNilara kubra17- herhangi bi solunum yoluna takilmadiysa kakadan cikar oksuruk vs olursa uyutmadan mutlaka dr gidin ama
ozgeefem kubra17- gofret ambalajını yutmuştu benimki daha 1 ay öncek 😂😂 kakasından çıkmıştı 😂😂 şimdi gülüyorum ama o zaman ölüyorum sanmıştım korkudan hemen hastaneye götürdüm röntgenler filmler vs derken şükür ertesi gün kaka da çıkarttı. Ciğere yapışsaydı belli ederdi diye düşünüyorum bana öyle demişlerdi çünkü naylon olduğu için yuttuğu yapışma ihtimali çok büyük ama öyle birşey olursa sürekli öksürür hırıltı falan olur demişlerdi sürekli gözlemleyin yada ne olur ne olmaz bir hastaneye gidin isterseniz