Zeynebinannesiii Kızlar 16 aylık kızıma balık yağını ne kadar vermem gerek möllers tuttu furittili var 1 yas için yazmıyor ml siz ne kadar veriyorsunuz ?
Nurrcem Zeynebinannesiii 18 aylıkken başlamıştık 2 günde 1 tatlı kaşığı veya günde 1 çay kaşığı şeklinde demişti doktorumuz… 2 günde 1 tatlı kaşığı devam ediyoruz Hergün verirseniz çay kaşığı 1 gün ara ile tatlı kaşığı
Ozgdfn Zeynebinannesiii haftada üç gün bir çay kaşığı veriyorum şuan 16 aylık kızım 1 ay oldu baslayali
Merveee34 Zeynebinannesiii 3.numaram prematüre 1.yaşından sonra doktorum 1 tatlı kaşığı olarak önermişti canım bize . 8 buçuk -5 buçuk -2 buçuk yaşlar hep bir tatlı kaşığı veriyorum . Ama sürekli kullanmıyorum . Özellikle balık mevsiminde 1 ay kullanıp 1 ay ara veriyorum
Zeynebinannesiii Nurrcem haftanın 7 günü vermek istersem günde 1 çay kaşığı mi vereceğim doğru mu anladım canım
Nurrcem Zeynebinannesiii evet canım doğru.. Bizi doktorumuz bu şekilde yönlendirdi takipli doktorunuz varsa sende ona sor istersen için rahat eder