Buderu tekrar tekrar yazmamak için bir anneye daha önce yazdığım yazımı size paylaşacağım, eğer sorularınız olursa sorabilirsiniz . Çünkü bu konuda bana çok soru geliyor
👇🏻
Ortada hiç bir mesleği yokken para kazanan insan zeki ve cesur insandır, net.
ben yeni başladım eşim zaten motor yağı satıyor aşırı derece çok rağbet var azıcık bir sermaye ile Allah yardım etti ve yürüttük.
ben ise Ortaya az bir sermaye koyarak bebek oyuncakları , kıyafetleri satmaya başladım Trendyoldan , yeni başladım bakalım .
Önce satıcı baş vurusu yapıyorsunuz. Hangi e ticaret sitesinden yapmak isterseniz tabii bunun için ufak bir miktar para ödemek gerekiyor. YouTube’dan süreç nasıl ilerliyor araştırın.
Neden bu siteleri tercih ettim? Şöyle açıklayayım; instagramda tutunmak çok zor, sürekli müşteri bulmak zorundasın çaba gerekiyor zor fakat imkansız değil.
trendyol gibi sanal ticaret sitelerinde sayfanı açınca müşteriler bir ürünü almak istediklerinde sizin ürünleriniz çıkabiliyor, eğer ilk başlarda piyasanın altında satıp az az kâr edebilir ve tutulabilirseniz inanın ileride güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Elbette az miktar vergi kesiliyor olsun o kadar.
önemli olan herkesten farklı olmak, çok kazanmak değil yavaş yavaş , damlaya damlaya kazanmak, sizinle aynı ürünleri satan diğer satıcılardan farkınız onlardan daha ucuza satmak. Bırakın az kâr yapın işi kavrayınca Allah’ın izniyle zaten ilerde kazanacaksınız.
bir anda para kazanamaz kimse, sabır gerekiyor.
size tek tavsiyem az bir sermaye koyup toptan istediğiniz ürünleri almak. İster kendiniz resmini çekin paylaşın, ister de internetten ürününüzün resmini alıp paylaşın. En çok ne gidiyor? İnsanlar en çok neye rağbet ediyor? Temel ihtiyaçlarımız nelerdir? Bunları bulup satmak her zaman daha kazançlıdır.
kıyafetler, pijama takımları,çeyizlikler, çocuk kıyafetleri, hastane takımları vb.
sadece ticaret önerebilirim , yahudiler zeki çocukları okutmuyorlar ticarete yönlendiriyorlar. Eğer tutulabilir iseniz çok ciddi paralar kazanabiliyor insanlar
Fakat sermaye gerekiyor.
Olmazsa da denedim dersiniz? Elimde kalacak diye korkmayın hiç olmazsa denersiniz? Ne kaybedersiniz ki? Korkarak kimse para kazanamaz zaten.. 💐