Hlycyhn Kızlar slm 5aylık kız bebeğim var 6.5 kilo çook iştahsız uyanıkken hiç bi şekilde emmiyo mama vermeye çalışıyorum asla ağzına sürmüyo napıcam hiç bilmiyorum benim gibi iştahsız bebeği olanlar nasıl yapıyorsunuz fikirlerinizi paylaşabilir misiniz
Prensesannesiii Hlycyhn kızım 1 yaşını geçyi hala iştah yok emmiyo doymuyo sürekli memede bu yüzden neler denedim olmadı malesef :-(
19asel Hlycyhn benim kızımda bu aralar öyle emmek istemiyor memeyi verince ağlamaya başlıyor emerken de çok uzun sürmüyor bir kaç dakika emiyor 😑
Prensesannesiii Hlycyhn aynen öle yarın doktorumuza danışacağız neler yapabilirim diye yoruldum artık sabahlara kadar memede
19asel Hlycyhn size öyle mi dediler benim kızım elini parmağını emiyor acıltığını bile anlamıyorum ağlamıyor meme için
CerenBulut ilkgoz_agrim ishali önlüyor sindirim sistemine yardımcı oluyor canım bi başladık iyi ki diyorum
Prensesannesiii Hlycyhn yarın bilgilendiririm gekişimi iyi diyolar sıkımtı yok diyolar yasın gelsin dediler geldi geçti hala aynı bakaalım yarın yazarım size