Esmer03 yargilamiyorum. Arkasina sigindiginiz bahaneleri yuzunuze vuruyorum. Sigara icen bir anne nasil ki “sigara zararli degil cocuk ben icerken 2-3 dk yanimda duruyor napayim” dese sigaranin zararlarini oturur saatlerce anlatirsiniz, sacmalama cocugu sigara dumanindan korumak senin gorevin dersiniz, ben de size onu soyluyorum. Siz dogum kontrol uygulamayip dunyaya 3 cocuk getirmeye karar verdiniz ve simdi de yetisemiyorsunuz diye bunun suclusu cocuk degil. Televizyon zararli ve zararli seylerden korumak da anne babanin gorevi. En azindan ilk 2 yil ekran gormemeliler bu her doktorun soyledigi bir gercek. Simdi siz sigara dumani cocuklar icin zararsizdir 2dk maruz kalsa bisey olmaz diyebilir misiniz? Aman nolucak ne zarari var diyorsunuz kusura bakmayin goz gore gore zararsiz demem. Dogrusu ne ise o. Sizin tercihiniz de zararli bir seye izin vermek yonunde. “Benim tercihim” diyince zarar ortadan kalkmiyor. He yine izletin bana ne cocuk benimki degil sonucta ama zararsiz bahanesi arkasina siginmayin.