Dondurmalikahve 3 yaşındaki bi çocuk kaç gün veya kaç hafta annesinden ayrı durabilir. Mahkeme kararı olsa mahkeme kaç gün babaya verir
_tospikannesi Dondurmalikahve 5 yaşından kücük cocukları eğer annenin yüz kızartıcı bi sucu yoksa mahkeme anneye veriyor diye biliyorum annenın bakımına ihtiyacı oldugu için
bikerem Dondurmalikahve kardeşimin kizi haftasonu 1 gun,sömestr 1 hafta yaz tatilinde 2 hafta seklindeydi
Nazlican Dondurmalikahve 3 yaşında ki bi çocuk anneye muhtaçtır ve hiçbir şey e bakılmaksızın anneye verilir Eğer anne bakmak istemiyorsa çocuk a şiddet uyguluyorsa vs o zaman tabi farklı değerlendirilir Onun dısında annenindir Ve bu baya bi süre böyledir yaş olarak
Dilaylaa Hakimden hakime değişiyor bazıları yatılı vermiyor bazıları veriyor 🤷 çevremde gördüğüm kadarıyla
Nazlican Dondurmalikahve Çocuk anneye aittir velayet hakkı olarak Babaya da gidince 1 ay kalamaz çünkü bakıma muhtaç dediğim gibi
bikerem Dondurmalikahve haftasonu 1 gun,sömestr da 1 hafta yazin 2 hafta idi. Tabi hic almadi o da ayri konu
AnnaKurt Dondurmalikahve Eğer anlaşmalı ise şartlara yazdırırken kalmasını istemiyorum günü birlik gitsin diye. Bildiğim kadarıyla 7 yaşına kadar istemezsen kalamaz
Elifffinnn10 Dondurmalikahve burada bi arkadaşın bebegini mahkeme 3 yaşından sonra yaz tatilinde bir aylığına babasına vermişti. Bence çok yanlış bi karar ama uzun süre verebiliyorlar malesef
Dondurmalikahve AnnaKurt Ya öyle bir şey var mı ki o kadar kötüyüm ki babalık duygusu yok ki çocuğuma bakamazlar çok korkuyorum