Ogretmen_anneeee Doktor kilo başına 2 damla dedi . Aklım karıştı burda hep kilo başına 1 diye okumuştum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Elifinannesiiiiiiiiii Ogretmen_anneeee kilo balı diye söylemedi doktorumuz en başından beri 1ml veriyoruz
Zlm Ogretmen_anneeee ben içindeki çizgiye kadar çekiyorum hiç damla saymadım hep öyle yaptım 7 aydır kullanıyorum
Elifinannesiiiiiiiiii Ogretmen_anneeee 0.5 2kere çekiyorum 1ml günlük veriyorum. Kafam karıstı burada yazılanlardan dr yazdım 1 ml verelim yazmıs. Birde d vitamini ile birlikte vermemeye özen gösterin etkisini kaybediyormus peş peşe verildiğinde
Sahrabalam Ogretmen_anneeee içeriği temiz falan depoları doldurmada çok etkılı değil kızım bır yaşında 4. Aydan beri aksatmadan verdim bana da iki damla demişti etkisi az diye depolar bomboş kansızlık sınırda ferum yazdı bakalım
Elifinannesiiiiiiiiii Sahrabalam acaba d vitamini ile peş peşe mi verdiniz aslında en iyisi bu kan ilaçlarında
SeymaDe Hllsyma bende merak ediyorum ya ben d vitaminide kan damladınıda mutfakta tezgah üstüne koyuyorum ama calpol vardı açmıştık onu buzdolabına koydum mesela neden bilmiyorum 😂