Esila35 Her iki saate bir uyaniyor sizin bebekleriniz kac aylik kac saat uyuyorlar ve öneriniz varmi❓
ilkmutluluk17 Esila35 önerebileceğim bir şey olsa kesinlikle önce ben yapardım ☹️ Üstte kalsın postun bende bekleyeyim şuracık da 6 aylık bebeğim benim de öyle
Mirayserap Esila35 bizim de öyle idi 5 aylik civarında 8 aylik olduk bir gelin böyle uykusuzluk tavan artik
NekwaSultan Esila35 elbette bebek büyütmek böyle birsey cennet bosa annelerin ayakları altında degil 🏵 Büyükte 1 yastan sonra gece uyanmasi azalarak yok oldu. Bunu bilmem ama daha 11 aylik 🤗
NekwaSultan ilkmutluluk17 fırsat buldukça uyumaya calis uyumasnda gözlerini dinlendir Allah hepimizin yardımcısı olsun 🏵🤗
ilkmutluluk17 NekwaSultan amin inşallah ya yemek temizlik bulaşık derken fırsat olmuyor 1 saatuyutma çabası sürüyor 5 dk da uyanıyor
Eda-aks34 Esila35 uyumuyor kuzum 9 aylık uyutuyorum 40 dk sonra hop ağlayarak uyanıyor uyku karnını doyurup yatırmama rağmen böyle bende çaresizim tavsiye veren olur ise alırım 😔😔
Esila35 Eda-aks34 al bendende o kadar alti temiz karni tok ama bir iki saat sonra bi aglamayla uyaniyor
NekwaSultan ilkmutluluk17 geçecek o günler de benimkilr ne zaman büyüdü bilmiyorum ya.. Içinde yasarken zor ama gün geliyor ne cabuk geçmiş zaman diceksiniz sizde😄🏵