Sedacyln Kızlar bayramdan sonra mevlüd okutmayı düşünüyorum ama yiyecem olarak ne dağıtmam gerek acaba?tavuk pilav evi çok batırır😂 pidede pahalıya patlar gibi geliyo başka ne yapabilirim sizler ne dağıttınız mesela fikir verirmisiniz🙂
Sda16 Sedacyln poşet içinde poğaça/cevizli lokum meyve suyu verebilirsiniz. İkram olarak lohusa serbeti ve lokum tutabilirsiniz
vildanamine Bizim de bayram sonu olacak bizim salonda oluyor ama küçük bir düğün salonu mevlut okutuluyor nişan oluyor öyle bir salon,bizde lokum deriz haşhaşlı o oluyor domates peynir zeytin çay o şekilde 😊
Sedacyln vildanamine maşallah😊 ben evde yapıcam çok kalabalık olmıcak malum korona var🙄 20-30 kişi falan olur
Deletedmom5455451 Kaç kişilik yapacaksınız Allah kabul etsin ben 5 çayı gibi yapmıştım sarma iki çeşit salata poğaça en son yaş pastam vardı
Sedacyln Deletedmom5455451 20-30kişi olur belkide daha fazla bilemiyorum canım ben o şekilde yapamam malesef yardım edicek kimsem yok bebeğimde 50 günlük daha o yüzden hazır bişeler istiyorum
vildanamine Sedacyln kızım 10 aylık oldu aslında yapmayacaktık koronadan dolayı ama o kadar çok gelmek isteyen var ki önüne geçilecek gibi değil her gelen mevlüt soruyor 😁 yapmak durumunda kaldık 🤭
Sedacyln vildanamine Herkes ayrı ayrı gelceğime hepsi tek seferde gelsin gitsin istiyorum bende canım😂
vildanamine Sedacyln aynen canım biz mevlut yapacağımız dediğimiz halde eve gelen oldu😁 o yüzden herkes bir anda gelsin gitsin dedik artık 😁