Meryemsen Ya Arkadaşlar bana bir akıl verin yaaa. 5 aylık bebeğim bir ay önce diş çıkarmaya başladı baslarda gece o yüzden uyumuyor diyordum ama bir ay oldu resmen sabâhliyoruz 8 kadar uyumuyor. Gece belki 10 dk uyuyodur her denemem de oda salladigim için sanırım şekerleme yapıyor yine kalkıyor aglamiyo sizlanmiyor niye böyle anlamıyorum gunduzde beslenme ile beraber 4e 5e kadar uyuyor cildiricam.
bircicekannesi Meryemsen bazen değil ben her gece hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bide sütüm yetersiz biberonda tutmuyor sınavımız büyük 😣
Meryemsen bircicekannesi hadi yaa süt yapan bir şeyler yesen canım bol bol su iç bide Allah yardımiz olsun gerçekten ya
bircicekannesi Meryemsen bir an önce ek gıdaya başlasa rahat ederdim belki yani demem o ki üzüldüğün tek şey uykusuzluk olsun canım beterin beteri var bu halimize de şükürler olsun
Meryemsen bircicekannesi orası öyle tabi çok şükür sağlığı ile imtihan etmesin de Allah buna bir şekilde sabrediyor um
Meryemsen bircicekannesi hahaha aynen öyle 10 dk uyudu bir saat önce sanki 6 saat uyumuş gibi kalktı 😂😂😂😂 sinirlerim bozuldu
bircicekannesi Meryemsen ayy yemin ederim aynen şimdi arabayla sirf uyusun diye ciktik ama 20 dk uyudu sonra hiç arabada değilmiş gibi gözleri fal taşı gibi açtı hayır yani nasıl dayanıyorlar onu anlamadım 🙄🙄
Meryemsen bircicekannesi bende anlamıyorum çok sinirliyim şuan iyice yiprandim dinlenemiyorum sonra da neden sütun yok rivrivriv
eralp Meryemsen ne denediysem olmadı sabah erken uyandırdım.gün içerisinde çok uyumsuna izin vermedim.akışına bıraktım bende