Meme bırakma serüveni
24.03.2022 perşembe
1 yaş 9 ay 6 gün
Doğduğu günde18.06.2020 perşembeydi şuan bunu yazmaya başlayınca aklıma geldi memeye başladığı günle bırakmaya başladığımız gün aynı vardır bir hikmeti umarım başarabiliriz vicdan konusuna hiç girmeyelim acaba son kez emzirsemmi diye diye direnmeye çalışıyorum vicdanıma
Bugün nasıl oldu kahvaltısını yaptırdıkdan hemen sonrasında salisesine meme dedi yom bu böyle olmayacak dedim içimden sarımsakla şeker duymuştum ezdim sürdüm emdi tiksindi bıraktı ama sarımsak memeyi yaktığı için silmek durumunda kaldım başladım bırakmamam lazım dedim onunda kafası karışıyor yapma dedim daha önce birkaç kez meme sayısını azaltmak için yaptığım ayakkabı boyası siyah ya onu sürdüm üzerine çamaşıra bulaşmasın diye poşet kestim koydum meme dedikçe çamaşırımı kaldırıp meme ee olmuş dedim ilk günümüz gündüz zorlamadı rutinlere devam ettik oyun oyuncak sayılarımızı arttırdık gece daha yeni başlıyor neler olucak görelim evet gece beklediğimden iyydi hiç uyanmadı yatmadan önce süt içirmiştim onunmu etkisi oldu ilerleyen gecelerde görücem gece bi uyanır gibi oldu salladım beşikte geri uyudu sabah 6 yada bucuk gibi yanıma aldım ben uyur gibi yaptım oda kendiliğinden biraz zaman aldı ama geri daldı şuan 25.03.2022 09:45 hala uyyor
2.güne basladık kahvaltı oyun derken bugün biraz aradı memeyi öğlen uykusuna yatıyoruz süt içirdim bir bardak gelelim gece gece biraz mırıldanmalı geçti ama oyle kalkıp oturmadı pış pış diyince geri uyudu kalkış sabah 8 bi meme dedi az agladı gösterince vazgeçti buda iyi bizim gün 3 yine sabah 8 de kalktık hasta olduğu için memeyi aramaya başladı öksürük boğaz ağrısı yaşıyoruz gündüzü atlattık gece uyudu fakat 4. Gün hasta olduğu için sabaha ağlayarak uyandı 06:40 da çok ağladı hastaneye götürdük ilaç aldık ama meme yine vermedim direniyorum en zor geçen gün 4. Gün oldu gece normal uyudu 5 de yanıma aldım geri daldı 5. Gün 7 de uyanış gün içinde çok zorlamaya başladı hem hasta hem meme bırakma ağır geldi minnoş bünyesine iyileştikten sonra havasızlıgı devam etmez umarım gece fenaydı 1 gibi uyandı 2 saat salladım 2 bucukda uyudu 6. Gün olarak sabah 7 ceyrekde kalktı süt verdim bir bardak oyun oynadık 9 gibide kahvaltı yaptık yatmaya kadar olan süreçler öyle böyle geçiyor onları anlatmıyorum aksam 10 bucukda yattık gece 3.20 de uyandı salladım uyudu 5.30 da kalktı ayagımda salladım uyudu gün 7 oldu bu arada bakalım bidaki uyanış kaç 08:40 👏🏻8. Günün gecesi 1 kere uyandı yanıma aldım uyumaya devam bu sefer ayakta sallamadım pışpış dedim uyudu sabah 07:15 kalkıs kalkışlar çok erken olmasa aştık bişeyleri ama bakalım arada meme istiyor 9.gün gece kalktı yanına aldım geri uyudu sabah 6.30 da kalktı ayagımda salladım geri uyuttum 10. Gün gecesi cok uyandı uyumadı bile olabilir tam uyanış 07:16 gün 11 gecesi bi iki kalktı beşiğinde salladım onun dışında uyanmadı yanıma almadım 8.20 kalkış 11. Gün gece biiki uyanma sabah kalkış 8 bucuk ve ısrarla meme isteme hala unutmadı 12. Gün gece ⅘ kalkış sabah 7:40 uyanma 13. Gün 8 civarı 14. Gün 8 civarı artık meme istemiyor