saimeenurr Kızlar bebeğime zeytinyağı veriyorm anne sütünü sağıp içine karıştırıyorum böyşe yapam varmı başka tuvaletini 5 6 günde bir yapıyor çünkü
Kubra27 saimeenurr kızım kabız olunca veriyorum ama sürekli vermek iyimi bilmiyorum kaç aylık bide canım
Esra_Deva saimeenurr her gün sabah 1 ml yaklaşık 2 çay kaşığı kadar veriyorum. Soğuk sıkım asit oranı en düşük zeytinyağı.
Tweetyy saimeenurr dr a danışınız mi? Valla kullansn var dr u öneren arkadaşlarımda var ama biz kullanmadık
saimeenurr Kubra27 1 ay 3 günlük birinden beyin gelişimi için iyi diye duymuştm teyzemde hep vermişti çocuklarına
saimeenurr Direk verdiğim zaman bir keresinde boğazına kaçtı çok korktum sütle birlikte vermeyi istiyorum
Minikliya saimeenurr beni. Kızım prematüre yoğun bakımda olduğu suredede sütüne doktorumuz bir çay kaşığı zeytin yağı koyuyordu kilo alımını destekler ve tuvalet icinde yardımcı olur tabi :)
Lynn saimeenurr 100 cc mamaya bir çay kaşığı kadar katıp verebilirsin. Hiçbir zararı yok, sadece zeytinyağı miktarını abartma.
Lynn saimeenurr tmm işte hiçbir şey olmaz ben yaptım hiçbir şey olmadı. Mama dediğime bakma içtiği her neyse ona göre ayarla yine 100 cc süte bir çay kaşığı z.yağı. Bende kendi sağdığım süte katıp verdim. 2 aylıktı o zamanlar şimdi 3 aylık artık gerek duymuyorum :)