busra_02 Kızlar dünden kalan yayla çorbam var bugün yanına ne yapsam eşim tüp mideli kaynımda oruçlu her İkisinede uyacak yemek bulmak çok zor 🤪
Badehandeyldz busra_02 ben geçen beyti kebabı yaptım misafire yanınada bulgur pilavı tarhana çorbası yakışmıştı
Halimea busra_02 bize kuru fasulye pilav cacık yaptim, sizde ayran corbasinin yanina karışık kizartma guzel olur👌.
Naydin busra_02 ben bugün mercimek çorbası fırında başamel soslu patates oturtma pirinç pilavı cacık közlenmiş patlıcan biber salatası🤷♀️
snyck Naydin bu kadar denk gelemezdi 😊mercimek çorbası fırında besamel soslu patates oturma yaptim köz patlıcan salatası cacik yapcam pilav yanina çok iyi olur ama çok sık pişirmek istemedim kararsizim hala 😊 bide magnolia yaptim
Ayess Bende bugün; tavuk şiş, pirinç pilavı, patates kızartması ve çoban salata yapıcam. Dünden biraz çorbam kalmıştı.
Momylion busra_02 salçalı bulgur pilavı güzel olur bence. Sade etli ya da tavuklu 😂 bende de etli kuru fasulye bulgur pilavı var ☺️
balkzm busra_02 çorbanij yanına herşey olur,ben bugün sebze çorbası düşünüyorum,rosto köfte, patates püresi,bulgur pilavı (pirinç geçen gün yedik )salata yeter .lahana sarması da vardı..