Esra_Deva Ozke_g 4 ay kucakta sonrasında da ayakta sallamaya geçebildik. 9 aylık hala ayakta uyuyor bıraktığım an en fazla yarım saat uyur gündüzleri. Bana da dinlenme zamanı oluyor valla bırakmıyorum 😅
Elifmoms Ozke_g yol yakınken ayagı bıraktır derim 28 aylık hala ayaktan inince ağlıyor asla bırakmıyor ve şuan kendi istemediği sürece bıraktırmak imkansız 🤦♀️
2minnosannesi0 Ozke_g yok kız hala aynı kafayi yastiga koyar koymaz kıyamet kopuyo🙈 oglum 1 yaşından sonra ben yanina uzaninca uyumaya basladi ondan sonra biraz düzeldi
2minnosannesi0 Ozke_g sallanarak uyuyosa tavsiyem birakma ben oğlumda öyle yapiyodum uykusunu aliyodu keyfi yerinde oluyodu uyanikken yapiyodum isimi 😊
Esra_Deva Ozke_g bende de var. Herkrste var. Onlar ikinci planda olursa olur olmazsa eşim eve gelince bakarız 🤗
Mustafatma Ozke_g bizimkide aynı tv izlemek istiyor. Ama açmıyorum açmayıncada ağlıyor ne yapcam bilmiyorum çıkmazdayım
Ozke_g Mustafatma benimki de aynı sırf televizyon izlemesin diye yanından ayrılmıyorum bu sefer isler kaliyo kafamın içinde sürekli kırmızı balık çalıyo 🥴