Buseeek Kızlar 10 aylık bebeğim banyo yapmak istemiyor önce seviyordu şimdi asla yaptıramıyorum ağlıyor uğunuyo oturmuyo dokunmuyor bile napmam gerek alıştırmak için
Balkupum2505 Buseeek oglum o aylarda cikinca cok aglardi sudan cikmak istemezdi suan 22 aylik güç bela yikiyoruz daha dogrusu omu bizi bizmi onu yikiyoruz belki deyil 😀
Esra_Deva Buseeek benim kızımda nedense hiç hoşlanmıyor. Ağlamaları yeni yeni kesildi ama gıkı çıkmıyor. Gülmüyor. Bende oyalanmadan yıkayıp çıkarıyorum hemen. Bir ayaklansa daha kokay olur belki
Hatice_nur07 Buseeek direk kafasına mı döküyorsunuz benim kızım suyu cok seviyor ama lafasına dökünce kacıyor 14 aylık şuan oyuzden ben vucudunu yıkayıp bitirip en son kafasını yıkıyorum birde böyle deneyin isterseniz
Buseeek Hatice_nur07 hayır canım çünkü kafalarına ilk dökersek üşürlerniş doğduğundan beri ilk vucudunu yıksyıp en son kafasını yıkıyorum çıkacağındada tekrar vucuduna döküp çıkartıyorum
Hemsireannis Buseeek merhaba bizde de oldu o durum küvet yerine oturak aldım saçına hiç dokmedim vucudunu yıkadım oyun oynar gibi ve fıskiye kullanmayın ondan da korkuyorlar son zaman kafasını yıkayın hatta başını tutarak yıkayın geriye atınca boğuluyor sanıyolar
Buseeek Hemsireannis küvetinde yıkıyorum canım fiskiye kullanmıyorum ayarlayamam suyu diye zaten en son kafasını yıkıyorum hep oyunlar oynatıyorum ama yok
Balkupum2505 Buseeek yaz geldi bol bol suyla oynatip alistirmaya caliscam valla kiyamet kopuyo banyo zamanlari
Hatice_nur07 Buseeek anladım ozaman bebişin suyu sevmiyor canım içine oyuncak falan koy küvete koymadan önce oynat biraz öyle alısır bence