Mervedr Benisahtesevmee domates bile dikebilirsin Bn çeri diktim geçen sene çok güzel oldu . Bugün yine diktim . Fini biber maydanoz roka tere dere otu semiz tohumlarını attım
Esdoel Benisahtesevmee geçen sene nane , maydanoz ve marul ektim nane ve maydanozu yedik ama marulu yemek nasip olmadı kuşlar yedi bir saksı marulu 😂😂😂
Mervedr cankuzularim zamanı geldi artk 15 gün önce dere otu attım 1 karış olmuş bile ben ilk zamanlar üstüne poşet atıyorum hemen çıksın diye
Mommysharkdoodoodoodoo Benisahtesevmee ben yaptım bir dönem çok da güzel sonuç aldım fakat ilaçlama yapmadığım için bir böceklendi hepsi kurudu
ebz09 Benisahtesevmee bikere denedim kırmızı biber sukadarcik oldu sonra kurudu😂😂😂😂 Bende oneri bekliyim
LavinSila Benisahtesevmee bilenler bilmeyenlere anlatsana tohumunu dikimini falann 🙃 ben geçen sene dereotu maydanoz biber ektim saksıya balkonmda yetişmiyor sanırım teras balkon kargalar kuşlar da bırakmıyor hem
CekirdeksizLimon Benisahtesevmee Sanırım yeşillik fiyatlarını gören herkes aynı kanıda 😄 Annem dün çiçekleri atıp soğan mı eksek dedi
21Ada Benisahtesevmee yaa benim de aklıma geldi saksı toprak fiyatlarını görünce amaaan iki dal maydanoz için değmez dedinm😂😂😂
Pol34 Benisahtesevmee bir önceki sene çilek, salatalık, domates, biber, soğan ekmiştim hiç yoktan arada salata malzememi toplamıştım. Geçen sene yeni doğum yapınca kaldı bu sene olayı büyüttüm bahçede bir bölüm yaptım. İnşallah tutar da bol bol toplarım