Efem123 Kizlar bebeğinize muzi ne sıklıkta veriyosunuz hergun bitane vermenin bı zararı olurmu sizce bebeğim muzu çok seviyor
Wanderlust Efem123 9.ayindan beri hergun 1 muz yer hic kabizlik yasamadik. Olgun muz kabizliga iyi gelir hatta olmamis sari olanlar da ishal durumu icin. Orta olgunluktaki muz verirseniz hic sorun yasamazsiniz
Efem123 Wanderlust muzun bı zararı yoktur sanırım kabızlık dışında eşimin bı arkadsi var öğün eşime demiş muzun böbreklere zararı var fazla yemesin faln diye bı konuşma geçmiş aralarında dogrumudur acaba bu bilgisi olan varmı o yüzden merak ettim
Boncuk1421_ Wanderlust bende muzun iç kısmı o siyah olan yerleri kabız yapıyor diye duydum o yüzden bıçakla dışını keserim öyle veririm
Wanderlust Efem123 hic duymadim muz ve elma ayni degerlere sahip diye doktorum demisti muz yemezse elma yesin ikisi de ayni diye ama zarari hakkinda bir bilgm yok ama oyle olsa doktorlar uyarir fazla yenmesin/ yarim yesin veya 5 gunde 1 yesin vs gibi bence arkadasinin bilgisi kulaktan dolma yanlis bir bilgi olabilir
HaLe31 Efem123 potasyum içeriyor ama o böbrek hastaları için zararlı yoksa bebeklerin böbreğine 1 muzun niye zararı olsun, ben hergün veriyorum, kabızlık yapma durumu var ama ben ara ara gün kurusu ile takviye yapıyorum sıkıntı olmuyor
Wanderlust Boncuk1421_ onu duydum ama hic kesip vermedim hep butun verdim kabizlik hic yasamadik 1 yasinda suan hergun 1 muz yer cok sevdigi icin ☺️