Mrvsen Kızlar merhaba bebeğim bugün 6 ay 5 günlük oldu. Kilosu 7.160 az dedi doktor çok tedirginim sizin bebekleriniz bu ayda kaç kiloydu
Reyhanasya Mrvsen 6 ay 6 qünlükken 7 kilo 200gramdı doktor az fln kilosu demedi 2 kilo 900 gram dokmuştu
Eliffymn Mrvsen aslında az değil gibi bilemedim doğum kilosu kaçtı, benim bebeğim 5 aylık 7,500 75 cm ama babasina benzedi o yüzden, sizinki gayet normal geldi
Egemeninannesi21 mamanveutdormir doğum kilosu ne kadar di ki az dedi benim oğlum 2740 doğdu 7 ayda 7140 kg di ona bile zayıf demedi ben zayıf sanki dediğimde hayir normal dedi
Egemeninannesi21 mamanveutdormir ilk 3 ayda doğum kilosunun 2 katuna çıkması yeterli demişti doktorumuz sizinki de çıkmış aslında ama bilemiyor gerçi 4 aydan sonra iyice yavaşlıyor kilo alımları ama dedgim gibi sağlığı yerindeys esikinti yok bence benim oğlumda bakınca 5 aylık mi diyorlar 8 aylik aşırı haretli ve alerjik bebek o yüzden kilo alamiyor iste
Reyhanasya Mrvsen tabloya qöre geride değil ki doktorlar da abartıyor ne beklıyorlar bu çocuklardan anlamadm bşde cinsiyete göre boy kilo persentili fsrklı belki onun için de demiş olabilir benim bebeğim kız
Egemeninannesi21 Mrvsen çok harekliysede alamıyorlar kilo bide bünye meselesi mesele bende babasida minyonuz bebiste ufacık tefecik🤣🤣