Ece Merhaba kızlar büyük oğlum 2 yaşında ama hala ayakta sallanarak uyuyor uykudan gözleri kapansa da sallanmadan uyumaz eğitim vs düşünmüyorum ama varsa bi öneriniz alabilirim çünkü artık sallamaktan ayaklarımı hissetmiyorum 😏
Yazaksami Ece çok klişe ama evet her çocuk farklı. Benim oğlum herşeye kendi karar verir sağolsun🌝 biz de hep kucakta yürüyerek uyuttuk 14 aylık olana kadar. Geceleri de 6 7 kere kalkardı. Herşeyi denedik 1 gr bile ilerleme yoktu. Sonra kucakta yürürken yatağını işaret etmeye başladı. Yatağına yatırdık yanında durup dokunarak severek uyuttuk bikaç gün. Sonra eşim bir gece yatağına yatırıp yavaşça odadan çıktı. 6 ay boyunca yatağına yatırıyorduk sabaha kadar deliksiz uyuyordu. Taki 1 ay öncesine kadar🙄 bir anda başa döndük yine deniyoruz herşeyi ama olmuyor🤷🏻♀️ Ne zaman kendi uyumak isteyecek bekliyoruz.
2_bebeli_bi_anne Ece bacım benim oğlum 3 yaşında halen ayakta sallayarak uyuyor sallamazsan uyumaz ondan çok kasma kendini illaki bıkacak kendiliğinden sallayarak uymayı bı ömür öyle yatacak değil ya. 5 yaşında da oğlum var 1 buçuk senedir kendi kendine uyuyor.
Ece Aslında 9 aylıkken kendi kendine desteksiz uyuyordu sorunlu hamilelik geçirdim o dönem kayınvalidem rahatına geldiği için çocuğu tekrar sallamaya alıştırdı o günden sonra hep sallandı
Badehandeyldz Ece zaten uyku eğitimi şuanda işe yaramaz konuşup halledeceksin laftan anlayacak yaşa gelmiş sarıl uyut pış pış sesi aç sırtını sıvazla hadi uyuyoruz oğlum uyanınca … yapacaz diyerek ikna et( mesela parka gidecez veya sana lolipop alacam) diye
Ece Yazaksami benim küçük oğlum mesela 3 4 aylıkken ağladığında ayağıma aldığımda çığlık çığlığa ağlıyordu maşallah diyeyim doğuştan uyku eğitimi verilmiş gibiydi koyuyorum uyuyor atak diş ve hastalık dışında gece de uyanmaz ama büyük oğlum beni çok zorluyor asla tepki vermiyorum artık uyu bende uyuyacağım diyorum sonra uyuyor şaştım kaldım vallahi
efelettin Ece aslında şöyle bi durum var bizde. Yanında yatarsak 1 saati buluyor uyuması ama uyuyor. Şuan bizim işimize gelmiyor ayakta 10 dakikaya uyuyor çünkü. Eşimle birbirimize vakit ayıralım dediğimiz için şimdilik böyle gidiyor ama bakalım en kısa zamanda diyelim 🙂
BalkizimBaloglum2 25 aylik ayakta sallamaya bayılıyor uykudan kendini uyandırıp kendini zorla sallatiriyor zor bi durum 😥
Ece BalkizimBaloglum2 bu durumla ilgili ne yapmayı planlıyorsunuz benim oğlum gözü kapansa dahi açıyor sallanmaya devam etmek için
BalkizimBaloglum2 Ece hic bisey yapamiyorum şuan da bile salliyorum inanirmisin 1 saattir öğlen uykusundan kalkti kendini sallattiriyo bide hamileyim bi yandan midem bulaniyo neyapacagimi şaşırmış durumdayım
Ece Badehandeyldz evet konuşuyorum pekiştireçlerle sallanmadan uyuması gerektiğini sağlamaya çalışıyorum evet anneciğim diyor uzanıyoruz 2 dk sonra anne salla dikkatini dağıtamıyorum mümkün değil 🙅♀️
Ece BalkizimBaloglum2 yaa kıyamam bende şu an sallıyorum 9 gibi uyur sanırım ben de bide küçük kardeşi var Allahtan o sallanmıyor 🤷♀️
Zerr Ece Artık bırakmak istiyorsanız yanına yatıp siz de uyuyacaksınız inanın zamanla uykuya dalma süresi azalıyor, uyku saatini 1 saat daha geç yapın ama sallamayın. Bırakmak istemiyorsanız sallayın 2,5-3 yaşında vazgeçer belki