Rozza Bebeğim 18 günlük sürekli emnek istiyor çok fazla yiyip kusuyor emzik veriyorum hiç durmadan emiyor çıktı mı ağlıyor emmeden uyumuyor . Bu durumda. Olan var mı
Elif_mira20 Rozza canık daha cokkk küçük seni istiyordur güvende hissetmek bir an çnce uyumak için meme istiyordur bol bol emzir zamanla onlar geçiyor kendiliğinden doyunca almıyorlar zaten merak etme tadını çıkar
Asaf_bebi Rozza benimde oyleyli ama bazen emmek istemesi açlıktan değil dünyaya adapte olma sürecinde korkudan sana yakınlaşmak istemesinden buna ruhsal olarak bakarsan anlarsın bebeğine gerekli güveni vermeye çalışırsan düzene binecektir diye düşünüyorum
Rozza Elif_mira20 bende sürekli emziriyorum yanında ayrılmıyorum ama dün o kadar çok emmişki burnundan geldi süt çok korktum
Rozza Asaf_bebi bende öyle düşünüyorum sürekli kucağıma alıp kokumu almasını sağlıyorum dün çok fazla emdi galiba süt burnundan geldi korktum bir anormallik mi var diye
Asaf_bebi Rozza sana yakınlaşmak için emmek istiyor ruhen yaklaş konuş elinintut sev geçer bence oglumd aoyle çok uysal bi bebek ama bazen gereksiz yere huysuzlaniyir ilgi gösterince susuyor