KubraHira Slm anneler bebegim 8 ay 6 gunluk alttan iki tane disimiz cikti daha cok yeni. Gelisim acisindan emeklemiyor. Desteksiz oturuyor emekleme pozisyonuna geliyor ama gayret edemiyor henuz normalmi acaba?
laliko35 KubraHira 9ay 10 günlüktü emekledigi zaman kızım8 aylıkken 2 alt 2 üst dişi çıktı 10 aylık şuan üstte 4 dişimiz oldu her bebek bir değildir emekler 😘😘
Ozgeakah KubraHira KubraHira benimki de 8 ay 10 günlük emeklemiyor desteksiz oturuyor dişlerimiz çok erken çıktı
mrvklyc KubraHira 8 ay 18 günlük birkaç gündür emeklemeye başladı ben emeklemez diye düşünüyordum artık.👶 Dişi henüz yok bu aralar iştahsız ve biraz huysuz dişi mi çıkacak acaba diye bekliyorum
Hemsireannis KubraHira biz 8 ay 20 günlügüz hiç dişimiz yok ortalama 20 gündur emekliyor ama tam emekleme değil şınav pozisyonu alıp kendini öne ata ata istediği yere gidiyor yada beşiğin kenarlarından tutunup kalkıyor yavaş yavaş 🍀
Ecemcansuc Benim kızımda 8 ay 1 günlük emeklemiyor yüz üstü bıraktığımda çok ağlıyor dümdüz duruyor :(
KubraHira Ecemcansuc benimki aglamiyor ama tabi bi muddet sonra huysuzlasiyor onune oyuncak koyuyorum ilgisini cekecek o sekilde oyalandiriyorum ben yuzustu pozisyonda durmasi icin
koalam34 Benim 7 aylık desteksiz oturamiyor ne zaman desteksiz oturmaya başladı iki dişi var emeklemiyor yüzüstü kattigimda ağlıyor bir de ayaklarını tam yere basamiyor ya bu aklimi çok karıştırıyor
KubraHira koalam34 cok normal daha tam ayaklari yeri kavramiyor bizimkiside oyle cunku. Desteksiz oturmayada 7. Ayin sonlarinda tam oturdu diyebilirim
Slm1122 koalam34 canım sepete koy önüne oyuncak dök öyle 10 günde öğrendi benimki desteksiz oturmayı maşALLAH 😇
KubraHira mrvklyc istahsiz ve huysuzsa disler geliyordur. Bizimkiside ayni durumda istahi cok etkiliyor ne yazikki disler🤦
Slm1122 KubraHira 8 ay 8 günlük oğlum aynı anlattıklarınızdan artısı yok diş harici eksisi var babıldamıyor
mrvklyc Slm1122 Geri geri gidiyodu ilk başta sonra emekleme pozisyonunda durup elini öne atmayı öğrendi derken yaptı kendi kendine😇
Esra_Deva KubraHira 7 aylıkken desteksiz oturmaya başladı 8 aylıkken alt iki dişi çıktı. Şu an 9 ay 7 günlük emeklemiyor henüz 🥰
Kvsrrr KubraHira benim ki de emekliyor, koltuk kenarlarında sıralıyor 🧿 ama dişimiz yok 9 aylık olmasına 6 gün kaldı 🥲 her bebek farklıdır takmayın kafanıza 🌺
KubraHira Kvsrrr masallah onaa 🌸🌸🌸 kesinlikle gelisim her bebekte farkli inanin cok katiliyorum ama iste annelik 🤦🤷🌸
tgba-22 KubraHira benimki de yeni 8 aylık oldu yeni başladı emeklemeye son zamanlarda sürekli yüz üstü bırakıp teşvik ettim emekleme pozisyonunda tuttum artık gidiyor şükür 😇 diş erken çıkarttık biz acelesi yok bence