asyaninannesi_01 Kızlar galiba regl oldum oruçluyum ama çok az miktarda kanamanın miktarı önemli mi orucun bozulması için daha bozmadım da
minnosunannesi06 asyaninannesi_01 bende 1 saat once orucumu bozdum canim regl oldum leke tarziydi biraz bekledim baktim tam oluyor bozdum
asyaninannesi_01 Rumeysa28 aynen daha bekliyorum bende normalde olmuyordum geldi şu zamanda buldu moralim de bozuldu ama yoğun değil çok az çamaşırım olmuştu WC de silince peçete oldu açık kırmızı şeklinde
asyaninannesi_01 minnosunannesi06 bende beklim biraz daha yoğun olunca bozarım olmuyordum uzun süredir şuan tam eninde değilim açıkçası çok az ve açık kırmızı şeklinde
asyaninannesi_01 Rumeysa28 çok özür dilerim ama bilmediğim için soruyorum hayla gelmeye devam ediyor bozmalimiyim acaba
Rumeysa28 asyaninannesi_01 valla vebal almak istemem ama yoğun bi şekilde geliyorsa boz valla hakka girmek istemem ama ben denk geldiği zaman yoğun olmasını bekliyorum yada tam kırmızı olmasını bekliyorum
asyaninannesi_01 Rumeysa28 anladım sağolun baştan belli kırmızı şekilde zaten kahverengi olsa bende arada kalırdım 1 saattir takip ediyorum kanama var devam ediyor ama emin olamıyorum bende ilk defa oruç zamanı oluyorum
asyaninannesi_01 Rumeysa28 teşekkürler canım bozdum orucumu çünkü hayla devem ediyir 1 damla dahi regl kanaması olsa bozuluyormuş oruç 2 saat bekledim zaten devam edince bozdum