Tazzecikanneee Kizlar akşama kayınvalidemler gelecek iftara kayinpederm lahmacun seviyor içini evde hazırlayıp fırına gönderecem yanında çorba salata vs yapacam da acaba yanına başka ne gider beynim durdu düşünmekten .
AnnaKurt Tazzecikanneee Salata yap bolca turşu güzel bir sebze veya mercimek çorbası istersen meze? Tamamdır
kaganege Tazzecikanneee Bence yeterli birde ayran alırsınız. Tatlı da sütlü bir tatlı ekleyebilirsiniz
unemere Tazzecikanneee yemek ne gider bilmem de meze olarak kesinlikle haydari çok güzel olur 🤤😍 afiyet olsun 🤗
cileklisakiz Tazzecikanneee bence zaten çorba lahmacun salata ayran başlı başına bir menüdür yanına birşey gitmez
Tazzecikanneee NotNilara dün yapmıştım yapana kadar mahvoldum kızımla çok hareketli asla izin vermiyor bugün de yapsam ölürüm herhalde ama teşekkür ederim fikriniz için 🥰
Deletedmom_36 Tazzecikanneee Bence cok abartmayin cok sukur corbayla doyuluyor lahmacunda 2 3 tane yerse e salatada var yeterli bence hafif bir tatli yapin ☺️
eymenzeynep Tazzecikanneee turşun varsa çıkar birde ben bol yeşillikte koyardım salata harici. Yani bol maydonoz varsa tere roka gibi
Tazzecikanneee Rumeysa28 amin Allah razı olsun insaAllah rabbim sizin de evladinizi size bağışlasın 🥰