Leila65 Bebeğim 25 günlük çok kötü gaz sancısı çekiyor doktora götürdüm 2 tane damla yazdı kullanıyoruz ama yine inliyor doğru düzgün uyuyamıyor yediklerime de dikkat ediyorum ama sanki ne yesem gaz oluyor bu sorunu yaşayan anneler nasıl geçirdiniz
nefesinannesi33 Leila65 kimyon çayı için bebeğe de bi çay kaşığı verin ama önce doktorunuza danışın. Gaz sancısı masajları var ben arada onları yapıyorum sizde yapın kimyonu yemeklerinizde hiç eksik etmeyin birde acı elma yağı var aktarlarda onu alın ayağının altına masaj yapın gün boyu kendi pıt pıt gazını çıkartacaktır ❤️
_fatma0666 Leila65 rezene çayı iç bebek te 2 çay kaşığı ver karnını ılık havlu koy zeytin yağı sür yastıkta uyut ben öyle yapıyorum azaldı bizimki kolik bebek dedi doktor biogaia damla iyi geldi
BeyzaN77 nefesinannesi33 benmkide 12 günlük sabah beri durmuyor gazdan , tuvalete dahi gidemyorum çok aglyor rezene den bende Versem sknti olurmu
nefesinannesi33 BeyzaN77 ben hiç rezene vermedim ama 1 çay kaşığı kimyonu 1 su bardağına suyu kaynattıktan sonra içine kimyonu atıp 2 3 dk bekletip kıızma bi çay kaşığı içirmiştim bende içmiştim çok rahatlatıyor
BeyzaN77 nefesinannesi33 bende yapım verim bı sknti olmaz demi mahvedyor kendini de benide çünkü daha küçük olnca cesaret edemedim vermeye
nefesinannesi33 BeyzaN77 benim ablam ebe birde arkadaşı vardı bebek hemşiresi ona sormuştu o bir çay kaşığı verebilir demişti canım ama bilemiyorum her bebek aynı değil ama genelde veriliyor yani