Goktug1 Merhaba bebeğim 7 aylık marketlerde satılan hazır muhallebiler var bebelac mesela onlardan yedirsem sağlıklı mıdır? Minik şişelerde oluyor birsürü çeşiti var
Raee Goktug1 ne kadar katkısız denilse de mamayı skt’si boyunca muhafaza edecek kadar kimyasal ajanlar konuluyor. Bence kullanmayın. Kendiniz hazırlayabilirsiniz kavanozlara. Sıcak konulduğunda vakum olacağı için açılana kadar bozulmayacaktır.
Irmakprensesinannesi Goktug1 çok zorda kalmadığını sürece kullanmayın derim kendiniz yapın daha sağlıklı olur
EB1661 Goktug1 o kavanozların üzerinde yazan içeriklerinin aynısınıben karıştırıyorum kıvam olarak tam olmasada tat olarak aynı oluyo kendinizde yapabilirsiniz kaynatıp kapatırsanız ağzını kavanozun istediğiniz zaman tükete bilirsiniz
Kayserilianne Katkısız gibi gözüküyor içerik kısmı ama ne kadar doğru bilemiyoruz instagramda bi sayfa vardı doktor kadın içeriği temiz kavanoz mamaları paylaşıyordu bulursam atıyım size
Goktug1 Raee aynen çalışıyorum bebeğimi de götürüyorum yanımda iş yerinde hazırlamak pek kolay olmuyor ama öyle vakumlu yaparsam hazır yedirebilirşm