Melike_nehir Hanımlar kızım doğduğunda iki hafta 1 numara slleepy bez kullandım sıkmaya başladı şuan iki numaraya geçtik heryerine iz yapıyo resmen bez daha 22 günlüğüz bide 3500 kilo yaşayan varmı bu durumu
Fatosef Melike_nehir sleppynin kalıpları dar ben de yenidogan kullanmıştım ve hep lastik izi olmuştu oğlumun bacakları molfixe geçince oyle bi sorun yasamadim.
esrefiMahlukatAnasi Melike_nehir 1 numara sleepy çok küçük doğan ya da prematüre olan bebekler için. sleepy 2 numara ile başladım 1 aylıkken de 3e geçtim. Elimdeki 1 numaraları da yenidoğan yoğun bakıma vermiştim.
DilarAselEva Melike_nehir bu sıkıntıları bende yaşadım açıkcası molfıxde bende rahat ettim tavsiyem molfix e gecın 😊
Nkjggbkl Fatosef aynen bende tam olarak öyle slepp de 2 kullanırken molfixe geçtiğimde ciddi oranda farklı büyük gelmişti
Merve_Aslan80 Melike_nehir bizim de vardı böyle paketler letgoda bir kaç saate hemen satıldı deneyin bence 😊
Kumru_ Melike_nehir Alır bence canım. Komşum bana vermek istedi geçen gün. Numaramız uymadığı için markete sattı
1balkizannesi Melike_nehir Bende bimin bezini kullanıyorum jenny Willy 3 numaradan beri🤓 Gayet memnunum
Melike_nehir Merve_Aslan80 3 numara alcaz bizde artık bir haftaya kadar alırız o kadar da kilolu değil aslında ama sleep nin kalıpları çok ufak keşke önceden haberim olsaymış neyse sağlık olsunda kızıma herşey değer😊❤️