BuseBlt Ekskapsglkfkfkdkslla bize doktorumuz 1 haftada iyileşir demişti henüz yaptırmadık başka bı problemden dolayı ama küçükken bezliyken daha çabuk iyileşiyor demisti
Smyigit Ekskapsglkfkfkdkslla AA benim oğlum da 3 Ocak doğumlu nerde yaşıyorsunuz nerede yaptırmayı düşünüyor sunux
fgnrcp2704 Ekskapsglkfkfkdkslla ben oğlumu iki aylıkken sünnet ettirdim bir haftada iyileşti sünnetin ilk günü biraz huysuz huzursuz oluyor doktorun talimatlarini tam olarak yaparsan hiç bir sıkıntı cekmezsin 🌸
Mlkko Ekskapsglkfkfkdkslla 1 haftada toparlar acısı ağrısı geçer ama tam olarak iyileşmesi sürüyor biraz. bezin içinde daha hızlı iyileşiyor yaptırın kurtulun büyük rahatlık
Dd222 Ekskapsglkfkfkdkslla bir haftada iyileşiyor bezliyken. Ben 26 günlükken sünnet ettirdim her altını açmada bir krem sürüyorsunuz ilk gün beze kan sızıyor ikinci gün azalıyor üçüncü güne bisey kalmıyor . Tamamen iyileşmesi 5-6 günü buluyor. Gecikmeden yaptırmanızı tavsiye ederim
Melek0205 Ekskapsglkfkfkdkslla 4 aylıkken yaptırdım ilk gün çok dikkat ettim sonrasında sürekli havalandırdım 1 haftada iyileşti tamamen 🌸
Yusufagahinannesi Ekskapsglkfkfkdkslla 2 aylıkken yaptırdım şuan 10 ay 7 günlük iyiki yaptırmıştım büyüdükçe daha zorlaşıyor
Smyigit fgnrcp2704 Ankara’da yaşıyorum Kliniği söyleyebilir misiniz genel mi anestezi verdiler bölgesel mi İyileşme süreci nasıl oldu
fgnrcp2704 Smyigit https://g.co/kgs/vjQuji doktor Vedat ali canoglu bölgesel uyuşturma yapıldı klamp yöntemi ile yapıyor dikişsiz işlem 5 dk sürüyor 2 3 gün klamp pipide kalıyor sonra çıkartmaya götürüyorsunuz verdiği kremleri doğru kullandıktan sonra 1 hafta içinde iyileşiyor ilk gün biraz huzursuz oluyor bizim uykuyu beslenmeyi filan etkilemedi şükür köpük bardak kullanılıyor beze değmesin diye bir numarada büyük bez kullandım
Poncikkkk Ekskapsglkfkfkdkslla bir haftada iyileşiyor ilk iki gün biraz zor oluyor çiş yaptıkça acıyor onun dışında sıkıntı olmuyor taşırken dikkat edin sadece hayırlı olsun şimdiden