Leyla6327 bir hata yapmadınız. Bizim toplumdaki çocukların ağlak olmasına alışmamızla ilgili hissettiğiniz bu eksiklik. Halbuki doğru olanı yaptınız. Güvenli bir bağ kurdunuz ve çocuğunuz ne olursa olsun annenin geri döneceğini onu bırakmayacağını biliyor. Yabancı çocuklara bakıp nasıl böyle sakinler diyordum hep, Türk çocuklarından neden farklılar diyordum. Allaha şükür istediğim gibi oldu kızım da oğlum da herkesle hemen anlaşır, yanından ayrılmadan güzelce anlatırım nereye gideceğimi ne zaman döneceğimi beni uğurlarlar. Hiç paçama yapışıp ağlayan çocuklar olmadılar. İş sebepli bir hafta bile bıraktığım oldu mesela oğlumu, görüntülü konuşurduk ağlamazdı bile seni istiyorum diye gün sayardık birlikte. Ben bunun benim büyük şansım olduğunu düşünüyorum, bir eksiklik hiç hissetmedim.
Ama kendini bilmez insanlar bazen bana da söylüyor. Nasıl yanii arkandan ağlamıyor mu, benim kızım olsa beni asla bırakmaz. Çünkü senin kızın sana güvenmiyor, sürekli yanında olduğunu hissetmiyor diyemiyorsun işte kibarlıktan. Onlar bodoslama konuşurken🤷♀️