Oğlum 16 aylık bu 1-2 gün uyumama ya da ufak krizle buraya yazılmış bir yazı değil.16 aydır toplasanız beş gece uyumamışızdır. doktora götürüyoruz çok şükür testlerinde bir şey çıkmadı. Kireçlenme olabilir dediler sünnet ettirdik, diş mevzusu dediler 16 aylık maşallah 16 tane dişi var nerdeyse çıkaracağı diş kalmadı. atak dediler atak bittiği dönemlerde de uyumuyor.Ağlatmadan uyku eğitimi almayı denedik 20 gün diye başladık kadınla İki ay irtibatta kaldık yaptığımız hiçbir şey sonuç vermedi. Artık uyumazsa şunu yaparım diyeceğim hiçbir şey kalmadı çaresizim uykusuzluktan ölüyorum.gündüzleri de uyumuyor defalarca uyanıyor gece de sabaha kadar 50 defa kalkıyor bazen iki 3 saat uyumak bilmiyor. Sizlerden öneriler istiyorum ya da böyle uyumayan bebekleri nereye götürmeliyim?doktora götürüyorum gece bir kere çocuğu kalkan anne de uyumuyor diye şikayet ettiği için bir şey olmaz büyüyünce uyur işte şunu yapın bunu yapın diye sebeplerle başlarından savıyorlar.O kadar uykusuz kalıyor ki zekasını da etkileyecek diye korkuyorum 16 aylık iki kelime dışında bir şey konuşmuyor o kadar hareketli ki lütfen yardımcı olun