Sevocum Merhaba doğduğundan beri prima kullanıyorum kızıma indirimde görünce sleepy denemek istedim memnun musunuz? 20 aylık 12 kilo kaç beden almayalm yardımcı olursanız sevnirim☺️
Balbocugu Sevocum canım bende primadan sleepy e geçtim ilk geçtiğimde ciddi pişik oldu geçmesi baya uzun sürdü ama Şuan gayet iyi ben Naturali beğenmiyorum sızıntı yapıyor extra daha kuru tutuyor. Biz külot bez kullanıyoruz normal üzerinde yazandan bi beden büyük al biz 7 kiloyuz 4 numara kullanıyoruz
Dilek00 Sevocum 12 kg 6 numara kullanıyorum ben külot bez özellikle cok memnunum, diğerleri pişik yaptı bizde dogdugundan beri sleepy
hogwarts Sevocum kardesım primada. Baby turcoya geçti çok güzel bez diyor sleppyden memnun kalmazsanız bunu da deneyin
Dd222 Sevocum bende primadan sleepye geçtim şuanlık memnunum 10 gündür kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı olmadı
Gmze34 12,13 kilo sleepy 7 numara kullaniyorum bacaklarını sıkmasın diye bi beden buyuk tercih ettim. 6 ve 6+ de olabilir
Tatlisannedilekk Sevocum doğduğundan beri yani 18aydır oğluma sleepy natural kullanıyorum cok memnunum👍🏻 molfix ve prima da kullandım ama aşırı sızdırdılar, bence en iyisi sleepy