_mmom 3,5 aylık oldu oğlum hala saat başı kalkıyor bazen emer baZen emmez kucak ister vs. Gündüz de yarım saat anca uyut. Ben yorgunluktan ev işi de yapamıyorum artık yemeği zor yetiştiriyorum :( sizde böyle misiniz
Sevgiiiyy _mmom Canım gayet normal o aylarda gazı bitmediği için benimde aynıydı şimdi çok şükür bi kere uyanır
salakmisincemilee _mmom 3 ay 16 günlük ilk defa bu kadar yıpranıyorum atak haftasında görünüyor zombi gibi oldum bi de sahura kalkıyorum eşim erken gidiyor geç kalmasın diye onu bekliyorum yine uyuyamıyorum şimdi yatıcam ve bebğim uyanıcak çok yoruldum 😥😥😥
Ruveyda_yasin _mmom canım benim oğlum 11 aylık bak dün geceden beri ayaktayız ev işi ben bıraktım o işleri Ya yetişemiyor insan yapacak birşey yok
Sevgiiiyy _mmom 5 aylık olduktan sonra düzeldi şimdi düzenli 10da mama yiyor emiyor altı değişip uyuyor 11 de 5 e kadar uyuyor 5 de emmeye kalkıyor tekrar uyuyor
deno1 _mmom 4 buçuk aylık böyle malesef birde ağlıyor benimki kucakta evin içinde gezdiriyorum saatlerce belim kolarim ayaklarım hissetmiyorum