[silindi] Kızlar spiral ile korunuyorum gece sahura kalkınca bazlama kokusundan falan midem bulanıyor bugun gebelik testi yaptım ama negatif neden bulanıyor aceba başına gelen varmj
Lilav21 [silindi] ayyy aynı ben 🤦🏻♀️ Oruç tutuyorum ona bağlıyorum,uzun süre aç kaldığımız içinde olabilir 🤦🏻♀️ Sahur yapmadan yarım saat önce bulantı ilacı içiyorum iftardan sonra soda içiyorum aşırı bulantım var yemek yiyemiyorum resmen
[silindi] Lilav21 bende öyleyim suan mutfağa giremiyorum resmen kusucam ya çok kötüyüm test de negatif cikti ama içim hala rahatlamadj
[silindi] Internette 5. Veya 6. Hafta da mide bulantısı görülür diyor ama 5 veya 6 haftalık olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum
sevim_kos [silindi] ben test yaptığımda 3-4 haftalıkmışım. Silik bi şekilde çıkmıştı. Hızlı test aldım onda daha net çıktı. Onu dene bir de istersen hızlı test daha erken dönemde sonuç veriyor
Askimizinmeyveleri Ben spiralimi çıkarttırmaya gittiğimde sormuştum doktora zor çıkmıştı dibe yapışmış ondan dolayı bulantı yapabilir demişti halbuki iki sene olmuştu bazen olabiliyormuş
Askimizinmeyveleri [silindi] hiç bir fikrim yok isterseniz bir muayeneye gidin kayma ihtimalide olabilir oda bulantı yapar
[silindi] Askimizinmeyveleri off simdi de oruc tutuyorum zaten 10 gün regl oluyorum diye simdi orucuma ara vermek istemiyorum olur da alttan falan bakarsan diye 🙄