Adar_-mommy Hanımlar bugün sabah uyandım sol göğsüm çok ağrıyordu elimle göğsümü elleyince büyük kitle gibi bir şey gördüm çok sert ne olabilir acaba hastaneye gidicem ama korkuyorum
adensmomm Adar_-mommy bende gogsum cok doldugunda kenarlarinda kutle varmis gibi hissediyorum insallah sizinde oyledir ama cok anormal geliyorsa mutlaka hastaneye gidin insallah kotu birsey yoktur🖤
Erenefes Adar_-mommy kitle ellediğinde yer değiştiriyorsa korkma belki fibroadenomdur bende de var takip ettiriyorum. Hatta ameliyatla aldırdığım oldu
bikerem Adar_-mommy benim de oldu,sut kanali tıkanmış. Antibiyotik sicak kompres,dus ,elle sagim vs neler yaptik geçmedi. Ultrason altinda enjektor ile icini bosaltti dr
Adar_-mommy Skylifee006 masaj da yaptım hergun kinden çok farklı hem çok ağrıyor hemde bebeğimi sürekli emzirmeme rağmen o kitle dağılmıyor süt olsa dagilirdi
Adar_-mommy adensmomm süt olsa bebeğimi sürekli emziriyorum dagilirdi ama sol göğsümün alt kısmında bir mandalina kadar büyük bir kitle var ve çok ağrıyor cuma günü hastaneye gidicem inşallah bir şey yoktur
Ceylanergen Adar_-mommy canım büyük ihtimal mastit ilerlemeden hemen ya doktora ya sağlık ocağına git ben ağrıdan açıdan ağlıyordum Allah düşmanıma vermesin
Emirpnar Adar_-mommy benim memeden inmeyen bir bebeğim var etkin de emiyor ama ne kadar emse de o tıkanan süt kanalını açamadı. Acile gittim enfeksiyon olduğunu söyledi doktor. Antibiyotiğe başladığım 2. Günü açıldı. Süt kanalları da öyle topcuk halinde oluyor. Emmeyle alakası yokmuş yani bunu anladım. Bence sizinki de öyle birşeydir. O bölgede sıcaklık kızarıklık varmı
Ceylanergen Adar_-mommy benim neredeyse ⅘ günde iyileşti bana doktor sadece göğüs ucu kremi verdi dedi ki her emzirmeden sonra süt hep sağ göğsünü hep emzir bir de lahanayı yıkadım dolaba koydum sonra soğuk soğuk göğsüme koydum canım o kadar iyi geldi ağrıyı azalttı ki mutlaka dene derim
Bademlilokumm Adar_-mommy korkmayın bende 4 gün önce aynı sorunu yaşadım sıcak duş, sıcak havlu bol emzirme sonrasında düzeldi cok şükür sizinde öyledir
Emirpnar Adar_-mommy vakit geçirmeden çözümüne bakmak önemli o tıkanan süt orda durdukça işi zorlaştırıyor çünkü
bikerem Adar_-mommy kistlesmeden ici kurumadan ya da iltihap olmadan bi gidin doktora bence. Acıyor ama oyle aman qman bi aci degil. Sonra rahatlıyor
incitanesii Adar_-mommy benimde göğüs ucuma doğru ceviz düyüklüğünde bir kitle geliyordu elime bebeğim daha 1 aylık bile değilken. Aldım önüme ısıtıcıyı bi yandan masaj yaptım bi yandan sağdım sonra sonra geçti. Sizinde büyük ihtimalle böyle bişeydir ama doktora görünmenizde fayda var tabi korkmayın inşallah geçer
Burcin1221 Adar_-mommy bende de oluyordu , süt arttirici farkli bir sey kullandiniz mi ? Yada yiyip ictiniz mi , benim ondan olmustu