Rainnnn Kızlar selam 165 bıy 64 kiloyum doğumdan önce 54 kiloydum aşırı moralim bozuk emzirmiyorum ama diyette yapamıyorum zayıflamak için sadece allaha dua ediyorum 😂 mekik çekmek istiyorum siz ne zaman başladınız 5. Bitti bizim bugün
MinikPrensesannesii Rainnnn normal doğum yaptı 2 tane10. Gündden sonra başlamıştım hala günde 300 mekik çekiyorum 1 saat egzersiz yapıyorm
Mizmizmyrtle Rainnnn 5 ay mı oldu ? Bende sezaryen doğum yaptım 3. Ayda mekik çekiyordum bir sıkıntı yaşamadım
Rainnnn Mizmizmyrtle bende başlayacaktım ama doktorum 5 ay bitiminde dedi bende bekledim o kadar o zmn yarın başlayım ben
Rainnnn MinikPrensesannesii ayyy tövbe estafirullah 300 mekik le survivor nagihan gibi kasların varmı kız 😂 bende sporcuydum. Yıllarca eğitim aldm spor yaptım 300 mekiki senden duydum 😂
Guneskiz48 Rainnnn ilk sezeryanda 2. Ayda ikincisinde 3.syds başladım ama boğazınıza hakim olmazsaniz maalesef hicbirsey ise yaramaz
MinikPrensesannesii Rainnnn kız bi anda yapmıyorum zaten destekli yapıyorm 😂koltuk ya da kanepe altına ayak sabitleme ile yapıyorm 50 ya da 75 set halinde 3 4 dakika mola ile bitiriyorum. 300 bi anda yapsam çoktan toprak olmuştu bedenim sjsjhssh
Rainnnn MinikPrensesannesii hahahha ay gene çok ya maşallah diyelim nazar değöesin bende yarın 10 tameyle başlicam bugün Mekik için bile olsa oturamadım o derece 😂