Kadernur Kizlar bebegim 5 ay 20 gunluk uykudan uyanirken surekli aglayarak uyuyor kuzenim benden 15 gun once dogum yapti bebegi 6 ay 5 günlük falan onun bebegi de uykudan uyanirken sesizce uyaniyor etrafa bakiyor alınmasını bekliyor ben biseyi yanlis mi yapiyorum anlamadjm yaa surekli uyanirken bi aglama krizinde
BelisMelis411 Kadernur doktorumuz uyku duzenıne dıkkat edın demıstı benim kızda bır kac sefer aglayarak uyanıyordu gec uyuyordu duzenı karıstırdık oturtmaya calısıyorum tekrardan
Kadernur BelisMelis411 uyku duzenimiz var aslinda ama uyku saatine uysa da uymasa da her uyanmada agliyor
Kadernur Karanimo ya ben kendimi sucluyorum bisey mi yanlis yapiyorum diye uyurken bas ucuna kuran koyuyorum korkutuyorlar mi diye yine de agliyo
elaninannesiii Kadernur benim bebeğim bazen uyku terörü yaşıyor 6 yaşa kadar sürebilen bir durum uykudan çığlık çığlığa uyanıp saatlerce sakinleştirememe durumu bu bebek o an ne uyuyor ne uyanık oluyor arada kalıyor ama onun dışında uyku terörü yaşamadığı günlerde de hep ağlayarak uyanır memeyi verince susar 16 aylık hiç uyanıp beklediğini falan bilmem yani uyanınca direk ağlar beni memeyi görünce susar
Karanimo Kadernur bende bilmiyorum valla nolduğunu yanına gidiyorum hemen konuşuyorum vs sonra susuyor gülmeye başlıyor. Algıları açılıyormuş odadan çıkınca falan yokluğumuzu hissetmeye farketmeye başlıyorlarmış belki onunla ilgili bişeydir yani uyandıklarında bizi göremedikleri için falandır
tgg bebegim 9 aylik gunduz sessiz uyaniyo ama gece hep uyandiginda aglayarak uyaniyo, uyanir uyanmaz yuksek sesle aglamaya basliyo. hic bekletmeden yaninda olurum her zaman yani aglamasini gerektiricek bi durum olmadi hic neden oyle bilmiyorum
Premsesannesi355 Kadernur 8 aylık 3 gündür felan hatta dün dahha çok aglayarak uyandı gecr hep ilk başta rüya gördü korktu dedim ama sabaha kadar böyle devam edince sanırım ya gazdan ya dişten yaptı 🤷🏻♀️
Sibel43- Kadernur bizimde bazen sakin uyanir bazende aglayark uyanir genellikle uykusunu alamadigi zamanlarda ve disten kaynakli tabi baska bir cocukla kiyaslamamk gerek bazi cocuklar dis acisini hafif atlatirken bazilari kotu geciriyor asida oldugu gibi bazi cocuk atesleniyor bazisi agrili geciriyor bazisida hic hissetmiyor
1lina1anne Kadernur merhaba bunun atak haftasiyla vs alakasi yok bebekler 2 2.5 yasa kadar ağlayarak uyanirlar aglamayanlar istisnadir uyku teroru die biseyde var ama bebeginiz kucuk suan erken benim kizimda 2 yasinda dune kadar aglayarak uyanirdi artik bitti buda memeyi biraktirdiktan sonra bitti vede uykuya devam etmek istediginde aglardi