Gokcan Bebeğim 2 ay 18 günlük 4 gündür falan sürekli terliyor. Kalında giydirmiyorum. Sıfır kollu zıbın üstüne alt üst pijama o kadar. Daha ince giydirip hasta olmasından da korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım :(
Aysimannesi Gokcan oda sıcaklığ 24,5 ten fazla olmasın uzmanlar 22-24 diyor . Yatağı terletiyor olabilir pamuklu veya yün olması lazım . Bir de çok havasız kalan odalarda ortam havası nemli kalitesiz oluyor bu da sağlıksız
kullanilmiyor1205 Gokcan benim bebeğim de çok terliyodu kan değerleri de normal çıktı karaciğer değerlerini laboratuvar çalışmamis bakamadi doktor ama normal dedi terlemesi
Gokcan Aysimannesi yatağı reflü yatağı. Oda sıcaklığı 25 ama peteklerin en düşük haliyle öyle :( doğalgazı da kapatamam hasta olur bu seferde daha nasıl ince giydirsem acaba. Hava nemi içinde nem makinesi aldım o çalışıyor :(
Haffuse Hilalderin emerken terlerlemesi normal, emmek kosmak gibi yoruyor… Hatta bana emzirirken, serin tutmami tavsite etmislerdi, emzirirken sapkasini cikaririm onunu de biraz acarim…
Nurrgcr Benimkide 2 ay 22 sırtı kafası çok terliyor ev öyle çok sıcak da değil kontrole gittimizzde mutlaka sorcam günlğk 3 damla veriyorum vitamini sizinkilerdemi öyle
Ceren_301121 Nurrgcr damlayı sabah öğle akşam olarak mı veriyorsunuz yoksa bir seferde 3 damla olarak mı
Gokcan Aysimannesi terledikten sonra hemen üstünü değişiyorum ama bazen farkedemiyorum terlediğimi uyurken falan
Bebe1 Gokcan benimde bebegım hep terlerdi normal diyorlar tüm bebekler terler hep başı ve ensesi terlerdı incede gıydırsem kalında ve en sonunda hasta oldu bronşit okadar dıkkat etmeme ragmen sureklı sırtına ensesıne bez koyun deiştirin ustunu deiltirmekten iyidir o ter sogudumu kapıyor hemen bronşiti hala gecmedı bı ıkı hareket etsın zıpladın hemen kafası terlıyor çok dıkkat edın ben çok cektım bronşitten
Gokcan kullanilmiyor1205 yarın kalça ultrasonu için doktora gidecektim terlemesini de sorayım bakayım ne dicek doktor
Gokcan Aysimannesi nem şuan 47 birde kundak yapıyorum geceleri onu da bıraktım daha çok sıcaklamasın diye
Aysimannesi Gokcan uyurken bişey olmaz benimki de çok terliyor önemli olan yataktan alınca üstüne değişmek onu yapamıyorsanız sırtına hemen bir bez koymak, üşütmemek
Gokcan Aysimannesi her gün fizyolojik serum uyguluyorum ona rağmen yine çok hareketliğinde tıkalı gibi oluyor ama onun dışında sakin olduğunda uyurken falan tıkalı değil