Yerfistigininannesi Canimlar 2yas bebeleri gunluk nasıl besleniyo neler veriyosunuz gece uyumadan ne yediriyosunuz?
Merve6161 Yerfistigininannesi hiçbirşey yemiyo resmen.süt ve yoğurt hariç o jkadar iştahsızki artık yoruldum
Cgdmltr93 Yerfistigininannesi saat 10 gibi kahvaltı ediyor 12-1 gibi muz çilek elma v.s yiyor. Sonra uyuyor. 4 gibi yemek yiyor. 6 gibi tekrar bi ara öğün yapıyor meyveli yoğurt falan. 8 gibi de bizimle yemek yiyor gece yatarken de ufak tefek atıştırmalık. babasıyla meyve yemiş meyveli yoğurt yaptım bi de anne sütü alıyor bu şekilde
Yerfistigininannesi Kubracn24 bende ona özel birsey yapmıyorum memeyi kestik ara öğün yaptiriyo musunuz
Kubracn24 Yerfistigininannesi hergun düzenli olmasa da kuruyemiş meyve dilimi kendi yaptigim kurabiye vs. Veriyorum
Deletedmom5284 Yerfistigininannesi genelde meyve türü onun dışında karnabahar havuç brokoli buharda haşlayıp veriyorum kaseyle götürüp yiyor, hurma veriyorum, kuru üzüm kuru kayısı pestil gibi şeyler, bebe bisküvisi veriyorum eline, gerberin yada hippin atıştırmalıklarından veriyorum
Yerfistigininannesi Deletedmom5284 güzel fikir olsun banada bizimkide meyve sut veya cerez yiyo hurma incir falan yediremedim
Deletedmom5284 Yerfistigininannesi pankek yap canım normal, süt burger gibi hurmayı ezip arasına sür yedir ben yapıyorum
Yerfistigininannesi Cgdmltr93 afoyet sifa olsun benim. Kizda hemen hemen böyle duzeni ama o iki ogun yemek yiyo aralar onu baya doyuruyo sanırım
Ecoo Uyaninca formül süt, saat 10 gibi kahvalti, saat 13.30 arasi inek sütü uyuyor uyandikdan sonra saat 16 gibi ya corba yada biz ne yiyorsak ondan saat 18.30 gibi ya meyve püresi yada tekrar inek sütü aksam yatarkende 20.30-21gibi formül süt.