Burcugkmn19 Kızlar oglum 4 aylık normalde aptamil conformıl kullanıyorum ama bebıvıtaya gecmek ıstıyorum nasıl bı mama bılen varmı?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Burcugkmn19 benim oğlum kullaniyo bi zararı yok sadece ölçüsü az bende oğluma göre ayarliyorum
Melikeakiner Conformil kullanıyorsanız, gaz veya kabızlık var demektir. Bu mama nişastalı çok fena yapar. Birde içerisinde glikoz şurubu var, kola gibi. Bebelac gold falan alın çokçok daha iyi.
ozlem_oz bebivita 2. kalite bir mama o yüzden o kadar ucuz zaten. sindirimi çok zorlar conformilden geçerseniz
Busram57 Ucuz gibi ama aslinda degil cunku kasik buyuk diger mamalara gore yani ayniya geliyo bebelac gold similac falan kullan bence
kiliclar [bilinmeyen] conformil kullandığınıza göre gaz kabızlık var bence hiç değiştirmeyin zorlanabilir bağırsaklar
Burcugkmn19 kiliclar ıkı gundur deniyorum gaz yapmadı ama kabızlığı daha anlamadm zaten cocugum ıkı gune bır kakasını yapıyor dıger mamada bıle
Burcugkmn19 serap1 normal aptamil kabız yapmıştı ondan buna gectm deneyeyim dedım cnku bıde maddî acıdan gecmek ıstıyordum
Burcugkmn19 Asafeymeninannesi heralde oyle olcak canım hemen bulsam barı smdılık bu mamada sıkıntı yok