Deletedmom00881 Grininyuztonu 6 aydan önce verilmez canım, mamayıda suyla yapıyoruz, 6 aydan sonra verilmeli
Bebegimm1 Grininyuztonu bana doktor mamadan sonra su ver demisti vermeyi unuttugumda agzi dudaklari kuruyordu kaynamis ilimis sudan veriyordum dogdugunda baslamistim
Asyaveannesi04 Grininyuztonu benim doktorum asla verilmez dedi mama alan bebeğe de anne sütü alan bebeğe de 6.aydan önce su verilmez bağırsak florası olabilirmiş
DurununAnnesiiii Grininyuztonu bize aile hekimliğindeki ebemiz mama içtiği için bir çay kaşıgıda olsa verin demişti ben veriyodum
Aysimannesi Grininyuztonu bana da diyorlar ağzını temizler pamukçuk olmaz mama şekerli olduğu için susamasın diye . ama bence gereksiz zaten mamada su var
Derya2867 Benim kızım 2 buçuk aylı ve idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle ılıtılmış su veriyorum çay kaşığı ile
614408eoa Grininyuztonu her mama sonrası 1 yda 2 cay kasıgı sadce agzı tmizlenmesi icin verilir baska bir amacı yoktur
irva Grininyuztonu Her mama sonrası 1 çay kaşığı verebilirsin.Ağzında pamukçuk olmaması için.Oğlum mama ile büyüdü 2 doktorumuzda mama sonrası su mutlaka ver demişti hep.