Frdmkl Bebeğim 20 günlük 8 saattir uyuyor zar zor sütünü içiyor o da uyku halinde yine banyo yaptırdık acaba ondan mı
Birdunyabircennetannesi Frdmkl Sarılık olabilir mi canım uyusun tamam da mutlaka 1 1 buçuk saatte bir emzir çünkü sarılık artar emzir uyusun korkma yenidoğan bebekler çok uyur
Bahar8686 Frdmkl bizim doktor ilk 60 gün sarılık riski olur demisti. İlk 28 gün 2 saatte 1 besleyin mutlaka. Sonra 3 saat yaparsınız. Gözünün beyazına bakın sararma var mı diye ipucu verebilir
Aysimannesi Bahar8686 tamam uyusunlar biliyorum ama kesintisiz 8 saat uyuması çok sıkıntılı bir durum maksimum 2. Saatte bebek emzirilmeli özellikle ilk 1.ayda
Frdmkl Bahar8686 Aysimannesi bugün ilk defa oldu beslenmesi de iyi normalde banyo yaptı ondan mı dedim acaba
amansallagitsin Frdmkl 8 saatir uyuyor mu .. sariligi var sanirim sarilik olan bebekler cok zor uyanir lutfen 2 saati gecmesin surekli emzir benim kizimindq sariligi vardi uyanmqsdi zarsor uyandirirdim ama ben hep 1 saat arayla uyandirirdim sizde ole yapin
Kustuyu95 Frdmkl iki saate bir besleyin gece gündüz demeden gece dahi alarm kurun kalkin uyanması için altını acın ayaklarını gıdıklayın naptin edip beslemelisiniz uyuya uyuya kan şekeri düşer sarılık olur
nurr16 Frdmkl benim bebemde öyleydi canım sen 2 saatte bir emzirmeni yap uyusun mutlaka emsin ama korkma