Kinkin34 Merhaba kızlar. Kızım bugün 2.ay aşılarını oldu ( verem hariç ) beni nasıl bir gece bekliyor ? Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı ama ateş çıkma ihtimaline karşı şurup verdi doktorumuz. Tecrübeli annelerin bilgisine ihtiyacım var.
Ummahan250820 Kinkin34 bızım cok sukur bırsey olmamıstı canım atesı olursa huzursuz olursa calpol verırsın ınsallah hıcbırsey olmadan atlatırsınız
Lalekalbur20 Kinkin34 bebekten bebeğe değişiyor canım. Biz de olduk sadece yaklaşık bir hafta kadar ateşi oldu hafif ve ilk 2 gün de çok ağladı. Calpol kullandık iyi geldi. Ama aşı olduysan şimdiden calpol ver ki ateşi çıkmasın.
Ovaliko Karma açıdan sonra bizim gece ateşimiz olmuştu. Her ihtimale karşı siz gece sürekli takip edin
Dd222 Kinkin34 dün 2.ay aşılarını olduk bizde ateş yapmadı ama oldukça huzursuzdu hiç ağlamadığı kadar ağladı, emmezse bir çay kaşığı calpol verin demişti öyle yaptım. Bir saat içinde düzeldi. Akşama hiç birşey kalmamıştı
AnnaKarenina_ Kinkin34 aşıdan önce bi kaşık calpol verdim eve geldi ne ateş ne ağrı 2 gün boyunca ful uyudu tabi her bebek farklıdır
Sukran3356 Kinkin34 kişiden kişiye değişiyor benim bebeğimde 2 ay 10 günlük hiç aşıyı hissetmedik bile uykusu aynıydı ateş falan olmadi cok şükür