Ozge_AyazEfee Cansuu1 o gün önemli olan yavrunuzun ilk yaşını kutlarken güzel anılar kaydetmek. Bırakın gelenlerin karnını doyurmayı, bol bol foto çekin. Nacizane fikrim. Mutlu yaşlar 🌺
GizemEEA Cansuu1 ben pasta haricinde mercimek köfte cupkek muzlu toplar ve sigara böreği yapmıştım fazlasıyla yeterli oldu
Tazeannecik Cansuu1 yaş pasta kuru pasta ben başka birsey düşünemiyorum 80 kişi olacak çünkü. Kime ne yetiştireyim. Hatta Cafede yapacağız
Sibelll Cansuu1 sarma,dolma,kol böreği,milyöf börek,patates salatası,patlıcan salatası yapmayı düşünüyorum çiğ köfte,kurabiye dışarıdan alıcam.
Cansuu1 Ozge_AyazEfee tabı kı de ama gelenlerı de guzel agırlamak lazım..gelenler de sonucta foto cekılenlerı ızlemeye gelmıyor 😁
Zeynocan34 Merhaba eğer cocuklarda olacaksa doğumgününde onların da rahatlıkla yiyebileceği küçük porsiyonlarda kek börek kurabiye tarzı şeyler yapabilrsin mercimek köftesi bir gün önceden bozulabilir
Deletedmom266 Coxuklarda gelecekse mini mini hamburgeler. Yapabilirsin.yanindada patates kizartmasi. Annelerede klasik p.salatasi.kisir.pasta.sarma vs