MiracAlpinveUmutunAnnesi inci1 ben alıştırma biberonu aldım ağzına bile sürmedi normal bir biberon aldım normal ağzına sıktım zamanla alıştı şimdi 18aylık suluklar varya bebekler için onlarla icirouorum
dlekturann inci1 benimkide 9 aylık aynı sorunu bende yaşıyorum bi biberona alıştıramadım doğumdan önce 2 tane avent almıştım hiç kullanmadı suluk alsam kullanırmı emin değilim
inci1 Momsboy şimdi baktım bendeki yumuşak uçlu geçiş bardağıymış Doğumdan önce almıştım ama içemiyor 😣
Mom06 inci1 ucu düz hafif geniş gibi olanlar 6. aydan sonra canım biz yeni geçtik ama hep biberon kullanıyoduk normal direk alıştı daha ömce 30 mllik 0 6 ay su biberomu vardı onla içiyodu hep bu alıştırma bardaklarından su biraz daha yoğun geliyo kaç aylık brbeğin
inci1 MiracAlpinveUmutunAnnesi 1-1 buçuk aylıkken biberonla süt veriyordum sonra bıraktım şuan biberon değil de alıştırma bardağı var ısırıyor ucunu😣
inci1 Mom06 6 ay 6 günlük canım su içmeye yeni başladı kaşıkla vermek de zor oluyor alıştırma bardağının ucunu ısırıyor normal biberon mu alsam zaten hala silikon uçla emiyor bırakırsa diye de korkuyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi inci1 benimkide zor alıştı ama vazgecmedim devamlı biberon gosterdim sonunda alıştı
inci1 Mervecik1 plastik bardak görmüştüm e bebekte renkli onlardan alsam içer mi ki bu şekilde hiç su içmiyor çünkü oyuna çeviriyor😒
inci1 MiracAlpinveUmutunAnnesi silikon uçla emziriyorum 6 aylık kızım o yüzden biberonu unutturmuştum ben ama şuan alışması lazım
Momsboy inci1 evdeki minik bi bardakla deneyebilirsiniz bizimki görünce bardağı saldırıyo o şekilde de yavaş yavaş içebilir veya ucu sert delikli olan suluklarla
Mervecik1 inci1 ben Avent biberonundan tut suluk hersey denedim sevmiyor :) Türk kahvesinin yanına koyduğumuz küçük su bardakları ile içiriyorum, hatta bazen fincan ile ne denk gelirse, böyle severek iciyor, biberon ve suluğa ağzını açmıyor
inci1 Mervecik1 arada sinirleniyor kızım onları da ısırmaz inşallah 🤣 Fincan çok mantıklı teşekkürler bebeklerin de hoşuna gitmeyen şeyler olabiliyor işte🙈☺️