momsstrawberry Sorum olacaktı , babamın 4 bin küsur gün sigorta ödemesi gerekiyor , kaç tl ödeyeceğini kime hesaplatabiliriz. 1970 doğumlu acaba O tutarı ödeyince emekli olabilir mi anlayan varsa yardımcı olabilir mi
JackDaniels momsstrawberry 4 bin gün çok fazla. Sgk merkezine gidip öğrenebilirsiniz ancak. Belki öyle ödeyip emekli olma gibi bi hakkı olmayabilir. Tabi bilgim yok sadece tahminen söyledim.
Elfvli momsstrawberry sadece ve sadece en doğru bilgiyi sgk verir. Gidecek memurun karşına oturacak dosyası çıkarılacak ve hesaplatilacak. Ama suan toplu nakit ödeme ile ilgili bir kanun yok bilginiz olsun. Gün satın alınamıyor. Sadece hakkı varsa askerlik borçlanması yapılabilir.
momsstrawberry Azraada58 e Devlete baktığımızda toplam çalışması gereken gün 5000 küsur , çalıştığı da 1300 küsur görünüyor kalan da işte 4000 gün kadar
lyl0742 momsstrawberry toplu ödeyemiyorsunuz malesef benim babamda 1971 li yıllardır isteğe bağlı yatırıyor sgk sını toplu parasını veriyim buda benim 20 senelik sgk param diyemiyorsunuz devlete dışardan ödemeye başlasın biran önce benim babamın 3.5 senesi kaldı toplu yatıramıyoruz onu bile siz daha fazlasından bahsediyorsunuz.