Edabebek1 Kızlar selam hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar inşallah yarın kbabamlar ve eşimin halasıgili çağırdım şimdilik aklımda olanlar etli sultan kebabı pirinç pilavı köz domates çorbası salata turşu sütlaç veya nevzine tatlısı düşünüyorum Sorum şu sizce menüm nasıl pirinç de kararsızım onun yerine ne yapabilirim fikrine talibim 😅😊
bikerem Edabebek1 sanki ortaya birsey daha ister bu menü,elma dilim patates gibi,sarma gibi,mercimek koftesi pacanga boregi gibi gibi,iftar yakin artik hayallerimi yazdim galiba
Edabebek1 bikerem Hahahah çok iyiydi ama yufkayla yapılıyor ya sultan kebabı o yüzden börek düşünmedim zaten toplam 6/7 kişiyiz
Mys01-01 Edabebek1 benımde yarın aynı durum var karma karısık oldum ezo gelin corba türlü izmir köfte pirinç pilavı salata yogurt güllaç yapıcam ama sankı uymadı ya🙈
Edabebek1 Mys01-01 Türlü ve İzmir köfte arasında bağlantı yı pek düşünmedim değil şimdi sizin menünüzü de
zeytinim_20 Mys01-01 türlü yerine ya da İzmir köfte yerine pilavın üzerine tavuk haşlayıp yağda kavurabilirsiniz
BuseBlt Edabebek1 pirinç yerine meyhane pilavı olabilir. Meze de yapabilirsiniz havuç tarator pancar tarator gibi
Liyosunannesi Edabebek1 sütlaç değil de nevzineyi yaparsanız bide ortaya bi meze de olsa, bence menünüz şahanee 🌸
Seherbgs Edabebek1 sorunuzla alakasız olcak ama bende netden sultan kebabın tarifini gördüm sizce güzel oluyor mu yarın benimde misafirlerim gelcek onun için yapmayı düşünüyorum .
Neslierva Benimde yarına misafirim var menumde şu şekilde Mantarlı et sote Pirinç pilavı Mercimek çorbası Patates mantısı Sarma Kiymali ve peynirli su böreği Salata Haşhaşlı cevizli şekerpare tatlısı 😊