Vldn Kızım 26 günlük kilo sorunu olduğu için mama kullanacağım, aptamil aldık ama tadını beğenmediği için içmek istemiyor, önerilerinizi bekliyorum..😊
Edagungor Vldn Merhabalar Bebelec gold deneyebilirsiniz benim kızım 5 aylık 4 aydır kullanıyorum memnunum 🙏🏻
asocialmom Vldn canım hangi mamaya alışırsa öyle gidiyor ben çok araştırdım şu an bana en iyisi similac geldi içerik olarak önce omu dene derim
s_112 Golden goat bende kullanmadm ama arştrdğm kadryla tavsiye edilen bi marka keçi sütüyle üretiliyormş
papatyammmm similacı benim bebeğim çok severek içiyor ve çok güzel kilo aldırıyor.Ama bütcen uygunsa en ideali hipp
Aleynasoykann Benim bebeğimde mamayı sevmedi ilk aptamil sma golden coat denedik içmedi daha sonra hippi önerdiler hippten memnunum anne sütüne yakın olduğu söyleniyor
ozlem_oz biberona alışamamış olabilir mi? bebekler genelde en rahat aptamilin tadına alışıyor diğerlerinde daha da zorlanır. kaşıkla vermeyi denediniz mi hiç
kiliclar [bilinmeyen] sulukla filan denedinizmi aptamili belki biberon istememiştir oluyor çünkü ilk zamanlarda
Srpp Vldn bebelac gold devam sütü kullandım 1paket gaz kabızlık sorunu yaşamadık. Sonra ek gıda dönemimiz geldiği için devam etmedim devam sütüne. Ek gıda verip emziriyorum.