Kadernur [v] Elma püresi [v] Havuç püresi [v] Muz püresi [v] Patates püresi [v] Avokado puresi [ ] Balkabagi püresi [ ] Brokoli puresi Sirada son 2 kaldi ustekilerj tatirdim baska ne verebilirim bu arada 5 ay 20 gunluguz
Heyecandorukta Kadernur yogurt verdiniz mi? Yogurt olabilir. Yesil kabak olabilir. Brokoli cok gaz yapar bence erken.
Kadernur Heyecandorukta yigurt vermedim onu kendim mi mayalasam aceba haxir guvenilir marka mi arastirsam Brokoli dediginizi dikate alicam arastiriyim
Heyecandorukta Kadernur kendiniz mayalayin ama cig sutten degil pastorize sutten. Doktorumuz cig sut onermedi bize
incitanesii Kadernur brn brokoli verdim gazlı bi bebek olmasına rağmen gaz yapmadı çokta sevmişti yine bi araştırın yoğurdu kendiniz mayalayın daha sağlıklı olur.
Heyecandorukta Kadernur cig sutu fazla kaynatinca besin degeri ölüyor sen ne kadar kaynattigina asla emin olamazsin demisti doktorumuz
sadeturkvatandasi Kadernur armut, yoğurt, yumurta sizinkilere ek bunları da tattırmıştım. Püre yapmanızı tavsiye etmem çatalla ezin pütürlü verin püreye aşışınca pütürlü yemiyolar sonra.
Yasemin38 Kadernur önce sebzelerle başlasaydın canım zorlanma durumuna meydan bırakmazdın.meyveler tatlı olduğu için https://resimyukle.io/r/zOTQnMdi7y fikir amaçlı bakabilirsin
Kadernur Duyulurum sacma bi soru oldugunun farkindasinizdir herhalde burdakilerin dusuncelerini dinlemesem sormam herhalde