Rabia4646 Merhaba anneler. Bebeğim 31 ocaktan beri meme reddi yapiyor. Ne yapsam duzeltemedim. Böyle bir durum başına gelip çare bulan oldumu. Artık çok yoruldum. Bebeğim şuan 3 ay 23 günlük.
Songena19 Rabia4646 tamamen aynı durumdayım hatta aynı tarihten itibaren meme reddi yaşıyoruz bizde bende çok yoruldum her yöntemi denedim sadece uyku arasında emiyor azda olsa bir isteksizlik var bebeğimde anlamadım gitti
lanadelmiyav Rabia4646 o aylarda benim oğlumda da yaşıyorduk meme reddini. Asla ısrarcı olmayın, emmek istediği kadar emsin ama teklif edin ara ara. İnanın geçiyor. Şuan bir yaşında ve tam bir meme bağımlısı🫠
Deross Rabia4646 o aylarda yaşadık 7 buçuk aylığız hala devam ediyor cok ağladım cok zorlandım ama pes etmedim uyutup emziriyorum uyanıkken kesinlikle emmiyordu sanki bir kaç gündür düzeliyor gibi geldi
Rabia4646 Songena19 aynen öyle birde bezini çıkarıyorum alt açma ile kucağıma alıyorum biraz öyle emiyor ama dışarda felan asla tutmuyor çok zor bir durum
Songena19 Rabia4646 bende bu aralar ayakta sağa sola sallanarak emziriyorum 😩diğer ay doktor kilo alımı az olursa mama takviyesi yaparız dedi 😩 sütümde geliyor ama bebeğim emmek istemiyor
Rabia4646 Songena19 en son 2 buçuk aylıkken gitmiştik 5 buçuk kilo idi 3 kilo dogdu. 13 ünde 4. Ay kontrolü var bakalım ne durumda
Songena19 Rabia4646 bizimki 1.5ayda 700gr almıştı 3.ay kontrolüne gitmiştik bundan sonra kilo alımı azalır zaten dedi doktor ama böyle devam etmemesi gerek dedi sınırda kilosu demişti bizimkide 3200dogdu şu an 5700